Plaats uw eigen bericht!

Klik hier om een bericht achter te laten.

Klik op een smilie om deze toe te voegen.

Grin

Berichten:

Danny van Strien - vrijdag 30 maart 2018

Danny van Strien heeft 4 psychische ziekte,s
Borderline Schizofrenie Asperger Autisme

Danny Van Strien - donderdag 29 december 2016

www.dannyvanstrien.jimdo.com

Danny van Strien met Borderline

ellen - 2015-01-21 00:02:08

Goede avond Anne,
wauw wat een prachtige teksten schrijf jij. Lang geleden dat ik weer eens een zin gelezen heb die mij weer meer liet ,zien, en zakken in gewaarzijn zelf! Thanks!!!!
Ik ga je binnenkort eens mailen, uitwisselen lijkt me inspirerend en gezellig met jou! Als jij daar ook behoefte aan hebt natuurijk;-)
Ik wens je een mooie onbewuste droomnacht vannacht.
Groet, Ellen

rudi - 2014-04-02 09:45:10

Droom Wereld .

Ben in een droom Wereld geboren, en wat jij zegt dat is niet waar. Hebben de waarheid snel verloren, bouwen met leugens aan elkaar. Aanbidden valse en geschriften, beheren slapers en de dromen. Want je mag vooral niet zwichten, en dicht bij de waarheid komen. Val vooral niet uit de pas, en blijf zitten in die boot, maar om de waarheid te herkennen moet eerst je ego dood. Vertel je niet hoe je moet dromen voordat je slapen gaat, probeer alleen maar wat te schudden, maar of dat je wakker maakt ..?

rudi


rudi - 2014-04-02 09:43:31

Geen goeroe leraar, of een verlichte, kan jou geven, waar naar je zoekt.
Maar je wel leren verplichte, jou leven in te richten, en vertellen hoe het moet.
Denk voor je zelf, kijk in de spiegel, en wat je zoekt ligt, voor je giechel.
Kijk in jezelf, en ken geen angst, van jullie twee, is hij het bangst.
De waarheid zal ik jou niet geven, staat niet geschreven, en is geen feit.
Die moet je zelf gaan zoeken, met heel diep graven, in al jou zeer, maar zonder spijt.

rudi

leuke site

Toon - 2014-03-15 23:21:33

Hallo Anne, ik heb al heel wat van je teksten gelezen en ze geven een duidelijk zoeken weer naar wat vaak een conclusie is bij jou: openheid.Het is een mooi concept om mee bezig te zijn: ruimte geven om 'zelf' te verschijnen.Een hartelijke groet. Toon

Pia de blok - donderdag 9 januari 2014

Dag Anne, ik moest blijkbaar nog even terug komen op je site om meer te lezen. Helemaal geweldig dat stukje over de vrije wil! Ik ga je boek nu ook lezen. Zag tot mijn verwondering Paul zijn naam daar ook staan , die ook bij onze Stichting JOI in de commissie van aanbeveling zit. Wat is de wereld toch klein:)))

Willem - 2013-12-21 19:09:16

BPS,en de gevolgen voor mij,ik ben 55 en aan het einde van mijn leven,teveel om mee te dragen,onlangs is gewoon mijn rijbewijs ingevorderd omdat ik voor borderline medicatie slik,auto kapot,geen geld voor reparaties,ik leef van 35 euro per week door schuldhulpverlening omdat mijn bedrijfje geen opdrachten meer kreeg,ik wacht al 5 jaar op schuldsanering en die komt er nu dus niet,ik woonde alleen..en toen kwam de gemeente alphen met het fraudeteam en vonden dat ik samenwoonde met de buurvrouw..dus moest bij haar intrekken,niks geen maaar...we hadden niets te zeggen,en nu willen ze weer dat ik alleen ga wonen,ik heb het gehad met deze akelige wereld.....

Hans - 2013-11-27 19:23:16

Hele goeie site, heb ik veel aan!
Ik heb je boek ook gelezen, een enorm dapper en eerlijk verhaal dat me vaak verraste en ontroerde.
Wat goed van je, dat je dit zo in deze vorm naar buiten hebt kunnen brengen.

Gonda - 2013-08-10 06:07:49

fantastische site :)
Namaste ;)

Hilbert - 2012-11-23 22:07:35

<3

Gonda - 2012-11-16 12:25:33

Ik kom zelden zo'n goede site over dit onderwerp tegen !
Chapau voor de maker(s) en ook mijn persoonlijke dank voor al het werk dat hier inzit.Grin

Evert - 2012-04-21 16:52:45

Voor iedereen die met de diagnose borderline leeft kan ik zeer aanbevelen het boek van Anne te lezen.(De kleuren van zijn)
het vastzitten in het denken lijkt een eindeloos en van het begin een ongewonne gevecht tot je gaat beseffen wat denken eigenlijk inhoud.
Ik bewonder de moed en tijd die je heb genomen om dit allemaal te doen.
Anne leeft nu in mij en zal ook moeten herlezen omdat ik ook nogal vergeetachtig ben , speciaal als ik weer eens in me denken vastzit.
De humor in het boek heeft me eindelijk weer eens doen lachen, en inleven in je verhaal heeft me ook een traan laten rollen.

Dank

een disalectiche borderliner met de naam Evert


Evert - 2012-04-16 13:29:37

WOW

groot geschreven, ik ben 44 jaar en je boek bestelt en ik lach me dood..ik herken zoveel van mezelf maar kan er nu om lachen.
Met borderline leven is echt niet makelijk, ik werk als kapitein op een luxe rijnpassagierschip en ben 4 weken aan boord en 4 weken vrij. de laatste week van mijn werkperiode slaat het altijd toe en wil ik ontslag nemen en ergens me rust vinden.
ik mijn vrije tijd blijf ik maar reisen en relaties wisselen. kom ik eigenlijk tot de conclusie dat mijn realties ook allemaal een soort stoornis hebben. en kan maar geen thuis vinden waar ik vind dat ik kan blijfen. en toch kan ik overal nog naar toe en hebben maar weinig mensen een hekel aan mij.
sinds een half jaar de diagnose gestelt omdat ik in thereapie was gegaan om mijn gedrag te verklaren. maar ze zij dat ze me niet kon helpen.. en nu,,ben ik me bewust dat mijn hersenen anders fuctioneren als de meeste.
maar het komt ook met een gave..
deze webside helpt me veel en kom nog vaak op bezoek op te herlezen en te begrijpen..wat verlichting nou eigenlijk inhoud..maar zal het pas begrijpen als ik mijn denken aan de kant kan zetten...en dan begint de cirkel als een UIBobjoachim - 2012-03-09 16:46:13

Hmm, leuke site! Ben zelf ook ooit gediagnosticeerd als zgn. borderliner. Mede dankzij ingrijpen van een 'spiritueel meester' uit India kon ik uiteindelijk gelukkig radicaal breken met het psychiatrische circuit. De grote meerderheid van de mensen die in dat circuit werkzaam zijn verkeert helaas in diepe onwetendheid omtrent de 'ware aard' van de mens, met alle gevolgen vandien voor de benadering c.q. aanpak van 'psychische problemen'. Onlangs las ik het verdienstelijke boek Metanoia van Jan Foudraine, die in feite tot dezelfde conclusie komt. Zijn antwoord: go beyond the mind (ga voorbij de geest). D.w.z., d.m.v. meditatie. Ik heb zelf genoeg mogen ervaren dat dit inderdaad werkt, maar het was wel een lange weg. Ik bedoel, voordat het werkte en ik de vruchten ervan kon plukken, was het eerst flink en lang ploeteren (met meditatie). Maar de aanhouder wint, heb ik ervaren. Grin De 4 jaar dat ik in India was hebben me ook geen windeieren (sprituele bedoel ik) gelegd wat dat betreft. Nou, bedankt voor het lezen, en als ik tijd heb wil ik je hele site (waarvoor dank) een keer lezen, maar nu heb ik die tijd ff nog niet. Groet.

Bob Joachim (niet mijn eigen naam).

Mijn email: bobjoachim05@gmail.com


Frits - dinsdag 4 oktober 2011

Dus je gaat helemaal overnieuw beginnen met "de verlichte borderliner"? Het leest wel prettiger dan die oude. Er loopt nu van alles door elkaar bij mij, maar zodra ik even tijd heb zal ik het eens goed gaan doorlezen Grin

Anne - 2011-09-21 22:31:08

Grin